For your online safety, use

Monday, June 18, 2007

Predstavljanje Adobe Acrobat Connect

Predstavljanje programa Adobe Acrobat Connect Professional će se održati 26. juna 2007. na Računarskom fakultetu u Beogradu (Knez Mihailova 6, VI sprat), s početkom u 12:00 časova, u organizaciji CET-a.

Adobe Acrobat Connect Professional omogućava poslovnim korisnicima da komuniciraju i uspostavljaju interakciju sa velikim i malim grupama u realnom vremenu, koristeći upečatljive prezentacije i osnovne alatke za saradnju - uključujući deljenje ekrana, video zapise za više osoba i rad na beloj tabli.

Šta Acrobat Connect Professional čini posebnim i profesionalnim u odnosu na druge programe za komunikaciju?

  • Nije nužan nikakav specijalan hardver ili softver, dovoljan je samo Flash Player (koji je besplatan i instaliran na preko 96% svih kompjutera širom sveta). Takođe, tehnološki je nezavistan.

  • Proizvod omogućava vođenje sastanaka i prezentacija putem weba kao i pregledavanje snimaka on-demand, brzo i efikasno kreiranje nastavnih materijala (ispita i kvizova) u vreme kada to svakome najviše odgovara. Više o svemu možete pronaći u brošuri.
Na prezentaciji Vas očekuje detaljan opis i demonstracija ogromnih mogućnosti ovog alata namenjenog za komunikaciju, kolaboraciju, web seminare (webinare) i elektronsko učenje.

Seminar je besplatan.

http://www.cet.co.yu

No comments: